top of page

SOLIDARITART

Un col.lectiu filantropic

d'artistes solidaris

 

SolidaritArt té tant de solidaritat com d’art, com una associació, dos elements humans primordials avui que s’uneixen sota un mateix rumb, el mateix camí, per aportar el seu granet de sorra a la lluita contral es conseqüències de la pandèmia del Covid-19 a Andorra.


Persones, artistes apassionat per la creació en totes les seves formes, nacionals i internacionals que s’uneixen per oferir el seu treball de forma totalment filantròpica per aportar support  a causes humanitàries tant a nivell nacional com internacional.


La cultura és col·laborar, és donar un mateix per a l’altre. Des del col·lectiu donem de la millor manera que sabem, que és creant. Tu pots ajudar participant en la venda, incrementant avui les aportacions al fons solidari del Govern #josumoperandorra i fent que, els professionals sanitaris, que són els que estan en primera línia en aquesta crisi, comptin amb tot el necessari per continuar desenvolupant la seva tasca valenta, heroica i lloable.

Desde el col lectiu SolitaritArt tenim la voluntat de ser actors pro-actius en aquesta crisis i pensem també a medi-llarg termini aixins esperem poder també ajudar el Pais post Covid-19  col.laboran amb altres actors solidaris i humanitaris, mostran que amb el art també es pot salvar vides.


 

Paul-Alexandre NICOLAS
Founder del Col.lectiu SolidaritArt
  • LinkedIn - Black Circle
bottom of page