top of page

ART IS TRA$H

Francisco de Pajaro, conegut com a Art is Trash, és un street artista nascut al 1970. Originari de Barcelona, les seves obres són presents als carrers de diverses ciutats arreu del món: sortint de Barcelona passant per Londres, Berlín, Nantes, Nova York, Chicago, Miami, Los Angeles, San Francisco, San Diego i arriben fins a Bogotà.

Siguin obres efímeres o murals, Art is Trash practica un art urbà espontani i compromès amb, com a tela de fons, una mirada sobre el consumisme. En una relació espiritual, quasi xamànica, amb la matèria, dóna vida a la brossa del carrer, transformant-la en escultures tant desconcertants com sensibles. Aquesta mateixa espontaneïtat la trobem quan l'artista passa del carrer al llenç, on hi explora altres temàtiques com ara la violència. Semblant ingenus, els seus llenços i dibuixos interpel·len i són destinats a tothom, igual que les seves produccions urbanes.

Artista de renom internacional, Art is Trash a exposat en varies galeries i fires d’art internacionals a Barcelona, Londres, Dubaï i Pequí.

bottom of page