top of page

Sara BAGOT  France- 1990

Sara Bagot  es un artista autodidacta multidisciplinaria.

Les seves influències provenen de l'art contemporani, figuratiu i abstracte.Estima i admira artistes com Ines Longevial o Quentin Mongea, així com l’atemporal Paul Gauguin o fins i tot Henri Rousseau.

 

 La seva filosofia i les

li agrada molt i le inspira el ioga, arquitectura, decoració, música (sobretot vinils descoberts als antics mercats de puces),una copa de vi amb les amigues després de treballar, la platja i la seva família.Quan li queda un poc temps, el temps ho permet, parteix a la moto, itinerant els passatges de muntanya que Andorra li ofereix

 

"Les meves idees són posar sobre tela una tranquil·litat, una suavitat. Preguntar, gràcies als colors pastel, els meus estats actuals. Cada llenç, cada esbós, cada quadre està directament relacionat amb la meva fe, els meus desitjos, els meus estats d’ànim. "

"Sempre intento transcriure amor, alegria, calma i pau. Pintar per a mi era la teràpia més bella després d’una llarga lluita amb mi mateix. Ella em va donar confiança i em va ensenyar a estimar-me i a estimar-mS

 

“Per el SolidaritArt vaig decidir utilitzar un dels meus primers quadres, un llenç que em preocupa i que és molt important per a mi. Espero que ajudarà tant com pugui. Amb amor, Sara "

bottom of page