top of page

Laura S. NAUDI Andorra-1983

 

En aquests moments difícils que estem passant tots, jo també em sumo per la causa Solidarid’Art Andorra contra la Covid-19 amb Moanin Gallery.

Desitjo de tot cor, que els guanys de la meva obra vagin directament al col·lectiu sanitari i de protecció per als professionals i no professionals dins de l’àmbit sanitari.

 

Em defineixo com una artista autodidacta, abstracta, dedicada a la pintura però també a l'escultura amb tot tipus de material reciclat. El procés de cada obra no te una línia concreta, només em deixo portar amb els meus traços. Vaig improvisant al llarg de cadascuna de les meves obres. El que faig sorgeix del meu profund de mi mateixa.

Les tècniques son variades: oli, acrílic, guix, arena i tota mena de material reciclat. Ho treballo amb pinzell i espàtula. La barreja de les diferents textures fan que cada obra sigui diferent i que sobresurtin del seu propi quadro, convertint-les així en uns quadres en 3D.

El colorit diferent que tenen cadascuna de les obres projecten una barreja d’infinites emocions i sentiments però a la vegada passió i misteri.

Laura S. Naudí

bottom of page