top of page

José-Manuel RAMOS  

El artista Jose Manuel Ramos Perea, nascut al 1981 a Premià de Mar (Barcelona) es va iniciar al Street Art (grafit) a l’any 1994. Va formar-se en il·lustració a  l’Escola del còmic  Joso de Barcelona, i va inicià la seva carrera artística els carrers de Barcelona, formant part de diferents col·lectius artístics que utilitzant la tècnica del aerosol (esprai).

 

L’any 2016, va crear Murals DFP Andorra situat a parròquia d’Escaldes, i es va consolidar com artista muralista del país amb la tècnica de l’aerosol. Dins dels seus estils, està la técnica del 3D per aconseguir l’efecte òptic a partir del grafit, el realisme  per omplir de formes i colors espais de grans dimensions i la creació de llenços pintats amb esprai i pintura acrílica.

 

L’obra presentada, es titula “Guineu, natura de colors” i, està inspirada en la força de la guineu i la natura. Es vol plasmar la espiritualitat d’aquest animal, i donar força als ciutadans del país, ja que un dels ensenyament de la guineu es sortir airós de qualsevol situació complicada.

.

bottom of page