top of page

Judit RODRIGO Andorra -1993

La Judit Rodrigo López neix al Principat d’Andorra a l’any 1993. Es forma durant dos anys a la Facultat de Belles Arts de l'UB i a continuació s’especialitza en la Pintura Mural al Cicle Superior d'Arts Aplicades al Mur a l'Escola Llotja de Sant Andreu.


Posteriorment, torna a Andorra i es dedica a l'educació a través de l'art a l'Escola d'Art Creative i com a monitora al Centre d'Acolliment la Gavernera. També participa a dues edicions de l'ART CAMP (la primera a Andorra i a la segona edició a Malta), en representació d’Andorra.


Actualment, a través de l’empresa pròpia amb el nom de Veu Mural, es dedica, per una banda, a pintar murals per embellir espais particulars, empreses i organismes; i per l’altra, realitza tallers de llenguatge plàstic a centres educatius, en format mural.


L’obra de l’artista andorrana, inspirada en el simbolisme místic, és essencialment sintètica i desplega un horitzó d’infinites interpretacions a l’espectador. Amb reminiscències naif i minimalistes, els elements de les composicions dialoguen en equilibri a través de la taca plana de color, el gargot i les figures geomètriques.

bottom of page