top of page

Philippe SHANGTI

Philippe Shangti és un artista complet amb un talent extraordinari per transcriure les seves peces d'art en representacions escèniques totalment imaginades per ell. Així dirigeix ​​tota la concepció artística creant el seu propi univers. Entre les seves notòries peces, va signar diverses obres “etiquetes” com el molt famós “Enjoy Your Fucking Dinner”.

 

El seu art reuneix en diverses fotografies, conceptes artístics, però també en escultures d’edició limitada. La seva obra s’exposa a molts països a les millors galeries d’art d’Europa, Estats Units i Àsia.

Cercant constantment noves idees i reptes, l'artista també va crear obres especials amb personalitats esportives, col·leccionistes i famílies. A més, col·labora amb moltes marques de luxe com a part del desenvolupament d’una gamma de productes carregats d’art i el seu univers.

Amb la seva experiència, l’artista organitza efemèrides esdeveniments privats a l’escena internacional on aconsegueix recrear l’ambient artístic en què es troba immers, per allunyar els visitants i connectar-los intensament amb el seu món artístic.

Després de viure més de deu anys a St Tropez, l'artista va voler millorar la seva carrera i va decidir traslladar els seus estudis i tots els seus equips al Principat d'Andorra, on ara experimenta una nova energia.

 

El 2019, Philippe Shangti ha estat seleccionat per representar el Principat d’Andorra a la 58a Biennal de Venècia.

El seu monumental i molt compromès projecte "Future Is Now" pretén demostrar que el comportament de les persones avui determina irreversiblement el món de demà. Un cop més, el missatge és clar: canviar la consciència i el comportament humans agitant els valors i les prioritats de les nostres societats.

La premsa internacional i el món de l’art han classificat el pavelló andorrà –i l’obra de Philippe “The Future is Now” - entre els 10 pavellons essencials d’aquesta Biennal.

bottom of page